kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ...
gözLerinin içine bαşka hαyαL girmesin.. bαnα αit çizgiLer dikkαt et siLinmesin
gün daha ayrılmamış geceden, hüzün daha kopmamış acıdan ve ben yine ağlıyorum
YaNlIzLıĞıM YAnnLıZ OlDuĞuMdAn Deİl YaNlIzLıĞıMı SöYlEcEk KiMsE oLmAdIğInDaN yNlIzIm Ben ...
Kác öLüm wársá qözéé áLdm háyáTımıı cöPé áTtm Tüm RüyáLar Káßus Y!né Korkuy0ruMmM..!
'
bana yarının getireceği kişi sen deilsen eğer yarın hiç olmasın bugün bana yeter!..
artık gecelere sığdıramıyorum kabuslarım sizi.. gndüzleride gelin
Anlat merak ediyorum.. Her zaman ışık var mıdır tünellerin ucunda?
yalnızlığımı beni içine hapset ve bütün hayallerimi bir çırpıda yok et
Madémki AyrıLıqa Hüküm qiymi$ ßu Yürék O Zaman ÖLmék İchin Ya$amak qérék..
aŞk BaZeN eRiMiŞ SaKıZa BenZeR. HaNi Bi KeRe üZeRiNe BaSaRsıN SoNrA aYaıNı ÇeKeRsiN KuRtaRaMaZsıN, ÇeKiŞtiRdiKçe uZaR. BiRaZ DaHa UgRaSıRsaN aYaKkaBıNa YaPıSıR KaLıR. SoNra aTtıGıN HeR aDıMdA oRda oLduGuNu HaTıRlaRsıN....
Kalbim senin olsun sana tapsin, Razıyım aşkın beni yaksın! Sensiz geçen günlere isyanım, Bağırsam duyulmaz feryadım..
ßen bir enkazın en dibine çökmüşüm ne sesim çıkıyor ne hareket ediyorum ayrılıgı yaşıyorum hala umudum var birileri tutsun çeksin bu hayattan yalnızlık denen laneti sevemiyorum ben bi başıma yaşamayı beceremiyorum..
Dök kelimeyi kalpten diline tak!.. Hedef oynak bişey yapmak!.. Hayat üç gün... Boş durulur mu? Yaşam tablosunda amaç coşmak..
Don dEsEm geLiRmisin? BEeni afFedermisin? Pi$man!m Sensizz oluYorum, Hatam1 kbl Ediyorum.Donmuyecegini BiliYorum..ama Seni Seviyorum DeniZ GoZluM
bazen bir umut bin umuda bedeldir.bazende bir kelime bin kere ölmeye değerdir.ben ne umut etmeyi nede sensiz ölmeyi isterdim bitanem!!!
SeN SeNi ÖyLe BiRiNe BaĞlA Ki; SEn ÖlDüĞüN ZaMaN O HiÇ YaŞaMaSıN...!!!